|
Przedszkole |
| Autor |
Wiadomość |
tedi
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: spoza Zabrza
Pomogła: 1 raz Posty: 1871
rutki: 1955 Piw: 30
|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2006
|
|
|
...prowokacja... |
_________________ Bądź miły dla ludzi kiedy pniesz się w górę, bo możesz ich spotkać kiedy będziesz spadał w dół. |
|
|
|
 |
we_st
Obywatel Zabrza

Pomogła: 1 raz Posty: 2309
rutki: 2508 Piw: 88
|
|
|
|
No co ty tedi to antyreklama. Nie wysłałabym swojego dziecka do tego przedszkola, bo jak widać źle wychowują dzieci. Jak widać nic dobrego nie wyrasta z jego wychowanków. |
|
|
|
 |
tedi
Obywatel Zabrza

Pomogła: 1 raz Posty: 1871
rutki: 1955 Piw: 30
|
|
|
|
| we_st napisał/a: | No co ty tedi to antyreklama. Nie wysłałabym swojego dziecka do tego przedszkola, bo jak widać źle wychowują dzieci. Jak widać nic dobrego nie wyrasta z jego wychowanków. |
Trafna wypowiedz i musze jeszcze dodac,ze znam wielu jedynakow,ale cos takiego jeszcze nie slyszalam i ...nie mam sily juz komentowac.Cieszy mnie fakt,ze sa jeszcze inni |
_________________ Bądź miły dla ludzi kiedy pniesz się w górę, bo możesz ich spotkać kiedy będziesz spadał w dół. |
|
|
|
 |
Kika
Zabrzanin

Dzielnica miasta: Centrum
rutki: 350 Piw: 16
|
|
|
|
Hmmm, ja też jestem jedynaczką , czasami też jestem egoistką ale taką chyba nie najgorszą
Co do przedszkola to lubiłam chodzić, a czasami nie ( jak była matematyka blee), natomiast uwielbiałam kółko teatralne i przedstawienia z moim udziałem - ach te oklaski widzów Niestety nie było to przedszkole w Zabrzu ponieważ nie stąd moje korzenie. |
|
|
|
 |
OCZY
Obywatel Zabrza

Pomogła: 3 razy Posty: 3090
rutki: 3425 Piw: 61
|
|
|
|
ja z przedszkola pamiętam jeszcze fatalne obiady - eh, porażka na całej linii - raz mnie dyrektorka zaprowadziła podczas obiadu do starszej grupy i kazała mi patrzeć jak ładnie jedzą (bo ja akurat nie chciałam) ale obciach na całe przedszkole
we_st - "bachorami" możesz nazywac sobie np swoje ***** (nieważne) , radze trzymac języczek za ząbkami i nie stosowac tutaj epitetów, bo to chyba nie na miejscu.....aa przypomniało mi sie cos fajnego z przedszkola - raz zostałam pogryziona a koles który to zrobił jest teraz barmanem w mojej ulubionej knajpce
Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam.... (w sumie to nic obraźliwego nie powiedziałam ale przyzwyczaiłam się do tego że tu czasem panuje atmosfera rodem z kółka różańcowego, więc.....) Buziaczki dla wszystkich, i prosze mnie więcej nie nazywać bachorem
Karina -> ja nie znosiłam brac udziału w przedstawieniach....ale za to lubiłam bale przebierańców No, może oprócz jednego, na który mamusia przebrała mnie za indianinke, czy jakoś tak na reszcie bali byłam oczywiście księżniczką :):):) |
| Ostatnio zmieniony przez OCZY Sob 18 Lut, 2006, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kika
Zabrzanin

|
|
|
|
| OCZY napisał/a: | :yay:
Karina -> ja nie znosiłam brac udziału w przedstawieniach....ale za to lubiłam bale przebierańców No, może oprócz jednego, na który mamusia przebrała mnie za indianinke, czy jakoś tak na reszcie bali byłam oczywiście księżniczką :):):) |
Nie napisałam, że powinnaś była to lubić... dla każdego coś miłego
Co do balów przebierańców - co ciekawe, jakoś innej opcji dla mnie nigdy nie było jak tylko wersja Księżniczki, z coraz większą ilością biżuterii |
|
|
|
 |
OCZY
Obywatel Zabrza

|
|
|
|
Biżuteria, biżuteria....a jak w starszakach mama mnie szminką pomalowała na bal to przeżywałam to chyba z miesiąc! |
|
|
|
 |
Kika
Zabrzanin

|
|
|
|
Szminkę i całą resztę kosmetyków to podbierałam mamie i piękniłam się, jak nikogo nie było w domu, co prawda wyglądałam wtedy jak coś na styl Gejszy na szczęście były "zmywacze". |
|
|
|
 |
OCZY
Obywatel Zabrza

|
|
|
|
Ja w domu też podbierałam mamie kosmetyki, ale malowałam raczej lalki nie lubiłam pózniej zmywać swoich dzieł z własnej twarzy, bo wszystko piekło, oczy szczypały itd (bo zmywałam wszystko mydłem i wodą - szybko - zanim mama wróci z pracy) |
|
|
|
 |
Kika
Zabrzanin

|
|
|
|
Taak ale lalki miały za małe pole do popisu - mam na myśli ich twarzunie |
|
|
|
 |
OCZY
Obywatel Zabrza

|
|
|
|
Doszłam w pewnym momencie do tego samego wniosku i zaczęłam bawic się w fryzjerkę.....wszystkie moje lalki po pewnym czasie miały fryzurę "na jeżyka" |
|
|
|
 |
Kika
Zabrzanin

|
|
|
|
A moje miały wszystkie zaordynowaną przymusową grzywkę
Chyba zeszłyśmy z głównego tematu, trudno. |
|
|
|
 |
OCZY
Obywatel Zabrza

|
|
|
|
Jakby się uprzeć to jest na temat w końcu wszystkie opisywane przez nas przeżycia dokonywały się w okresie przedszkolnym No ale dobrze już, nie mówmy co jeszcze robiłyśmy lalkom, bo Rutek nas wyrzuci |
|
|
|
 |
Kika
Zabrzanin

|
|
|
|
| OCZY napisał/a: | No ale dobrze już, nie mówmy co jeszcze robiłyśmy lalkom, bo Rutek nas wyrzuci |
Do przedszkola ? |
|
|
|
 |
OCZY
Obywatel Zabrza

|
|
|
|
To pół biedy...ale zdaje się że to miejsce na naszym forum nazywa się ŚMIETNIK a to juz niezbyt fajne |
|
|
|
 |
|
|