|
Przedszkole |
| Autor |
Wiadomość |
we_st
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: spoza Zabrza
Pomogła: 1 raz Posty: 2309
rutki: 2508 Piw: 88
|
Wysłany: Nie 19 Lut, 2006
|
|
|
| OCZY napisał/a: | we_st - "bachorami" możesz nazywac sobie np swoje ***** (nieważne) , radze trzymac języczek za ząbkami i nie stosowac tutaj epitetów, bo to chyba nie na miejscu.....aa przypomniało mi sie cos fajnego z przedszkola - raz zostałam pogryziona a koles który to zrobił jest teraz barmanem w mojej ulubionej knajpce |
Moja droga napisałam tak tylko dlatego, żebyś wiedziała jak mażna poczuć się urażonym. Nie pozwolę, by ktoś wyzywał kogokolwiek, kto nie jest jedynakiem (mnie przy okazji też)od plebsu. A radzić mi, żebym trzymała język za zębami może mi tylko osoba, która sama się do tago stosuje. A ty niestety do osób trzymających na wodzy swój język nie należysz |
|
|
|
 |
LadyO
Obywatel Zabrza

Dzielnica miasta: spoza Zabrza
rutki: 814 Piw: 1
|
Wysłany: Nie 19 Lut, 2006
|
|
|
OCZY---> byłaś kiedyś na spotkaniu kółka różańcowego? chyba nie, skoro mylisz permanentne OBRAżanie ludzi z OBRAdami różańcowych zwolenników. :):) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

|